Acord amb el Madrid CFF per a la contractació de Giovana Queiroz

Acord amb el Madrid CFF per a la contractació de Giovana Queiroz

La davantera de 17 anys, internacional amb Espanya, el Brasil i els Estats Units, arriba procedent del Madrid CFF i portarà a terme dinàmica de primer equip

El Madrid CFF i el FC Barcelona han arribat a un acord per al traspàs de Giovana Queiroz. La jove promesa, de 17 anys, serà blaugrana fins al 30 de juny del 2023 i ja portarà a terme dinàmica de primer equip en la present temporada. Nascuda al Brasil (d’on són originaris els seus pares), es va traslladar als Estats Units i, darrerament, a Espanya. Curiosament, ha estat internacional en les categories inferiors de de les seleccions de tots tres països.

‘Gio’ ha rubricat el nou contracte a la Llotja Presidencial de l’Estadi Johan Cruyff, acompanyada del directiu responsable de la secció, Xavier Vilajoana, i del mànager esportiu, Markel Zubizarreta. Tot seguit, ha saltat al terreny de joc per primera vegada.

Es tracta d’una davantera polivalent que mescla potència, velocitat i tècnica i, tot i la seva curta edat, ja té experiència a la Primera Iberdrola, on va debutar amb tan sols 15 anys, precisament contra el Barça a la Ciutat Esportiva.



Les frases de Gio Queiroz

“És un somni jugar al Barça perquè és una molt bona oportunitat per poder seguir creixent i triomfar”.

“Els objectius que em marco són aconseguir molts èxits, tan de bo guanyar-ho tot, i sobretot aportar molt a l’equip”.

“Entrenar amb gent amb molta experiència m’ajudarà a créixer i em vindrà molt bé”.

“La meva referent és la brasilera Marta. Fa molts anys que la segueixo i m’agrada molt com juga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut