André Coelho, primer reforç per a la temporada 2020/21

André Coelho, primer reforç per a la temporada 2020/21

El Barça acorda el traspàs amb Benfica i Coelho signarà per dues temporades amb el Club, fins al 30 de juny del 2022

El Barça i el Benfica han acordat el traspàs del jugador André Henriques Nunes Coelho, tanca internacional portuguès de 26 anys. Coelho signarà per dues temporades amb el Barça, fins al 30 de juny del 2022, un acord supeditat al fet que el jugador superi la revisió mèdica prevista per als propers dies.

André Coelho va néixer el 30 d’octubre del 1993 a Viseu (Portugal). Ha jugat al Benfica les tres últimes temporades, on ha guanyat una lliga i dues Copes de la lliga portugueses. Amb la selecció de Portgual va guanyar l’Europeu del 2018. És un jugador de perfil defensiu, dretà, versàtil i experimentat, i que també destaca per la potència del seu xut.

"Desitjo guanyar títols"

"Estic molt feliç, content i il·lusionat de pertànyer al millor Club de món, serà un plaer formar part de la família del Barça. És un somni per a mi ser aquí, estic desitjant conèixer els meus nous companys i a tot l'equip tècnic i ja tinc ganes de començar a competir. També estic ansiós per jugar al Palau i conèixer als Dracs i a tota l'afició. Desitjo guanyar títols amb aquest Club i poder donar moltes alegries a tots ", ha dit André Coelho en les seves primeres paraules com a jugador de Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut