Josep Jaume renova el seu contracte

Josep Jaume renova el seu contracte

El defensa balear amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per una temporada, ampliable una segona, amb una clàusula de rescissió de 10 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Josep Jaume Busquets, del Juvenil A, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a la propera temporada, ampliable un any més. El defensa central mallorquí tindrà una clàusula de rescissió de 10 milions d’euros.

Josep Jaume ha signat el seu contracte a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff amb la presència del directiu responsable del Barça B, Xavier Vilajoana, i del director del futbol formatiu, Patrick Kluivert.

c32064e9-0a6c-4a42-a022-a8bbbc72c471

Blaugrana des del 2014

Josep Jaume, de 19 anys, va arribar al Barça l’any 2014 procedent del Mallorca. L’Infantil A de Denis Silva, on es va proclamar campió del Campionat de Catalunya, va ser el seu primer equip. Ha passat, des d’aleshores, per totes les categories del futbol formatiu blaugrana on destaca, per exemple, la seva participació en la consecució dels títols de Lliga amb el Cadet B (2015/16), el Cadet A (2016/17) i el Juvenil B (2017/18). Les lesions, però, l’han impedit consolidar-se en aquestes darreres dues temporades. Aquesta temporada només ha pogut jugar 6 minuts amb el Juvenil A que s’ha proclamat campió de Lliga amb Franc Artiga. Internacional a totes les categories inferiors, Josep Jaume és un central de marcat estil ADN Barça amb molt bona col·locació, visió de joc i sortida de pilota.

Declaracions del jugador

“Estic molt content. Molt feliç per seguir en aquest Club al que vaig arribar amb 12 anys. Vull agrair a tota la gent que ha confiat en mi durant aquests anys i ara intentaré treballar per seguir al Barça tots els anys que sigui possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut