El Femení torna a rodar

El Femení torna a rodar

L’equip s’ha retrobat després de quatre mesos d’interrupció per iniciar les proves mèdiques i els entrenaments de la pretemporada

El Barça Femení 2020/21 ja roda. Després de quatre mesos d’interrupció, l’equip s’ha reunit per primera vegada aquest dilluns a la Ciutat Esportiva. El conjunt que dirigeix Lluís Cortés ha portat a terme el primer entrenament d’una setmana marcada per les dobles sessions a Sant Joan Despí. Simultàniament, durant aquest treball, les futbolistes se sotmetran esglaonadament a les tradicionals proves mèdiques i físiques. El primer torn ha estat per a Mariona, Bruna, María León i Cata Coll.


Les jugadores del filial Meritxell Muñoz, Ari Mingueza, Esther Laborde, Emma Ramírez, María Molina i Sara Ismael completaran la pretemporada amb el primer equip.

D’altra banda, Claudia Pina i Carla Armengol no s’han exercitat amb permís del club per resoldre el seu futur.

En el cas de Patri Guijarro, la migcampista va ser sotmesa a una intervenció quirúrgica al septe nasal durant les seves vacances i en les pròximes setmanes lluirà una màscara de protecció per evitar el contacte físic a la zona.

El Barça Femení treballarà aquesta setmana a Sant Joan Despí i a la propera es traslladarà a La Vall d’en Bas (La Garrotxa) per realitzar-hi una estada de 10 dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut