Els precedents contra el Cadis, nou equip de Primera

Els precedents contra el Cadis, nou equip de Primera

El conjunt andalús torna a la màxima competició després de fer-ho per darrera vegada el curs 2005/06

El Barça ja coneix un dels equips que ascendiran a Primera Divisió la temporada vinent. El Cadis serà un d’ells, després de la derrota d'aquest diumenge del Saragossa contra l'Oviedo. Després de 15 anys, el conjunt andalús torna a la màxima categoria del futbol espanyol. I és que la temporada 2005/06 va ser el darrer curs del Cadis a Primera.

Ara, el conjunt entrenat per Álvaro Cervera compta amb diversos exblaugranes a les seves files com són Fali, Alberto Perea i 'Choco' Lozano. Un equip que ha freqüentat gran part de la temporada a la part més alta de Segona i que ara veu assolit l'objectiu de l'ascens.  

Precedents molt favorables

Si repassem els partits oficials que Barça i Cadis han jugat trobem fins a 24 precedents, tots ells a la Lliga. El balanç és clarament blaugrana, amb 19 partits guanyats, 3 empats i 2 derrotes. Pel que fa als gols, el Barça ha marcat 57 gols al Cadis i n’ha rebut 14. Quatre d’ells van ser en una de les dues derrotes culers en la visita a Cadis, el curs 1990/91 (4-0). Cal recordar també que el Barça B va jugar contra el Cadis per darrera vegada la temporada 2017/18 a Segona Divisió.

Pel que fa als dos darrers partits entre andalusos i el primer equip barcelonista, el curs 2005/06, en el partit de la primera volta els de Frank Rijkaard van guanyar 1-3 al Ramón de Carranza, amb un gol de Giuly i un doblet d’Eto’o. Per part local va marcar al final del matx Mirosavljevic. En el duel de la segona volta al Camp Nou el Barça va imposar-se amb un solitari gol de Ronaldinho (1-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut