Valladolid - FC Barcelona: Continua la lluita pel títol (0-1)

Valladolid - FC Barcelona: Continua la lluita pel títol (0-1)

Un gol d’Arturo Vidal al primer temps atorga tres punts decisius per mantenir viva la persecució al líder

El Barça no perd la fe. El conjunt de Quique Setién s’ha imposat per 0-1 al Nuevo José Zorrilla i continua la persecució al líder pel títol de Lliga. El gol d’Arturo Vidal al primer temps ha permès als blaugrana tornar de Valladolid amb victòria i situar-se novament a un únic punt del Reial Madrid, que jugarà dilluns a Granada el seu partit corresponent a l’antepenúltima jornada.

Arturo Vidal fa justícia

El partit a Pucela ha arrencat amb un Barça molt superior. Al contrari que altres vegades, el bon joc culer ha anat acompanyat del premi del gol, obra d’Arturo Vidal, que ha definit amb un xut col·locat al pal després d’una bona assistència de Leo Messi, que ha igualat un rècord històric del també blaugrana Xavi Hernández. Minuts més tard, Griezmann ha perdonat el segon després d’una jugada de Semedo per la dreta.

Ter Stegen resol els problemes

A la segona meitat el panorama ha canviat. El Valladolid s’ha mostrat més ofensiu i ha aconseguit posar en problemes un Barça que ara ja jugava amb Luis Suárez, d’inici suplent i que ha substituït Antoine Griezmann a la mitja part.

Els locals, però, han vist com totes les seves rematades topaven amb un mur: Marc-André ter Stegen ha evitat l’empat del Valladolid i ha acabat sent decisiu per assegurar tres punts que permeten al Barça seguir somiant amb la Lliga. Una cosa és clara: es lluitarà fins al final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut