Haniel Langaro, nou jugador del Barça

Haniel Langaro, nou jugador del Barça

El lateral esquerre brasiler de 25 anys prové del Dunkerque de la Lliga francesa i signa un contracte per a les tres properes temporades, fins a la fi del curs 2022-23

El FC Barcelona ha anunciat que ha arribat a un acord amb el jugador Haniel Langaro per a la seva incorporació al Barça d’handbol. El brasiler signa contracte amb el Club per a les properes tres temporades, fins a la fi del curs 2022-23. Langaro juga de lateral esquerre i prové del Dunkerque Handball Grand Litteral de la Lliga francesa, on ha jugat les últimes tres temporades.

El nou jugador del Barça va néixer el 7 de març de l’any 1995 a Umarama (Brasil), fa 1,98 metres i pesa 100 kg. Després de formar-se al seu país natal, Langaro va fer el salt a Europa a través del Logronyo La Rioja el gener del 2016, ja com a jugador internacional absolut. A Logronyo va adaptar-se a l’handbol europeu durant una temporada i mitja, i a l’estiu del 2017 va fer el salt al Dunkerque francès. Ara, amb 25 anys, Langaro arriba al Barça per completar la primera línia del conjunt de Xavi Pascual.

Joventut i gol

Es tracta d’un lateral golejador, amb una àmplia gamma de recursos per al llançament a porteria i molta valentia i habilitat per afrontar duels directes d’un contra un. A Barcelona coincidirà amb el seu compatriota i amic Thiagus Petrus, amb qui es coneixen perfectament de la selecció brasilera. “He parlat amb ell de l’equip i m’ha dit que aquí tots els jugadors tenen una forta mentalitat guanyadora”, diu un Langaro que en les properes setmanes serà presentat oficialment com a nou jugador blaugrana.

Per la seva banda, David Barrufet, mànager esportiu de la secció, ha destacat les qualitats de Langaro, que s'adapten a la perfecció al model de joc del Barça: "Ataca i defensa, per tant, ens permet fer el contraatac més ràpid".

Aquestes són les primeres paraules de Haniel Langaro com a jugador del Barça i la valoració del seu fitxatge per part de David Barrufet:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut