Les dues darreres jornades de Lliga, unificades

Les dues darreres jornades de Lliga, unificades

LaLiga ha comunicat que la jornada 37 i 38 es disputaran de forma unificada, el dijous 16 de juliol (21.00 hores) i el diumenge 19 de juliol (21.00 hores) respectivament

Dues jornades unificades. Així seran la jornada 37 i 38, que es preveuen decisives per al desenllaç de la Lliga i tot el que hi ha en joc. LaLiga ha comunicat aquest divendres que la jornada 37 es disputarà el proper dijous 16 de juliol (21.00 hores). Així doncs, 10 partits en un mateix dia i hora i amb molt en joc.

En aquest cas, el Barça disputarà la penúltima jornada de la competició domèstica rebent la visita de l'Osasuna al Camp Nou en el que serà el darrer partit del curs i d'aquesta competició com a local. Cal recordar que en el partit d'anada els blaugranes van aconseguir un empat. I és que els gols d'Arthur i Ansu Fati no van ser suficients per sumar els tres punts. Per part local va marcar un doblet Roberto Torres. El gol d'Ansu el va convertir en el jugador més jove de la història del Barça en marcar un gol a la Lliga amb només 16 anys i 304 dies.

Els de Quique Setién tancaran la Lliga visitant l'Alabès a Mendizorroza el diumenge 19 de juliol (21.00 hores). En el partit de la primera volta al Camp Nou els blaugranes van imposar-se 4-1 amb els gols de Griezmann, Vidal, Messi i Suárez. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut