Calathes: “Quan em va trucar el Barça tenia clar que volia venir”

Calathes: “Quan em va trucar el Barça tenia clar que volia venir”

El nou jugador blaugrana ha demostrat la seva il·lusió i ganes de vestir de blaugrana, assegurant que “sempre ha estat un somni vestir de blaugrana”

Nick Calathes ha estat presentat oficialment com a nou jugador del Barça de bàsquet fins al 30 de juny del 2023. Aquest migdia, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva, la primera incorporació per al projecte 2020/21 després del tècnic Sarunas Jasikevicius, ha atès als mitjans de comunicació. El nou jugador blaugrana ha assegurat que es tracta del “repte més important de la seva carrera” i que ho tenia clar: “Quan em va trucar el Barça tenia clar que volia venir. Tindré companys com Niko, Cory, Victor...” 

Nick Calathes s’ha mostrat molt content per iniciar aquesta nova etapa a la seva carrera professional: “És un honor poder jugar a un club de primera classe com el Barça”. “La decisió ha estat molt fàcil, hi ha grans jugadors i l'adaptació de ben segur serà fàcil perquè conec l'entrenador i alguns jugadors. Espero guanyar molts títols i que aquest Club torni a ser el millor d’Europa”, ha afegit el base grec.

2020-07-10_SIGNATURACALATHES_10-min (1)

El retrobament amb Jasikevicius

Calathes i el tècnic blaugrana es retrobaran. I és que tots dos van coincidir com a jugadors del Panathinaikos les temporades 2009-10 i 2011-12. “Quan vaig arribar a Europa amb 20 anys vaig coincidir amb ell al Panathinaikos i sempre em cridava. Després vaig veure que ho feia per ajudar-me i donar-me consells fins a mantenir una bona relació”. El nou jugador barcelonista té clar què pot aportar Sarunas Jasikevicius a l’equip: “Aportarà una mentalitat totalment guanyadora, com a jugador ho va aconseguir tot i ara voldrà fer-ho com a entrenador”

A banda del tècnic blaugrana, el jugador grec també ha tingut bones paraules per a Thomas Heurtel, company de posició: “El respecto molt, he jugat molts cops contra ell i és un dels millors passadors d’Europa, podrem jugar i coordinar-nos bé. Ens respectem molt els dos i no tindrem cap problema”.

Finalment, el directiu responsable del Barça de bàsquet Joan Bladé ha assegurat que “el Barça no ha negociat amb Pau Gasol el seu possible retorn com a jugador, ni ho farà. Ell està duent una gran tasca com a ambaixador al mercat nord-americà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut