Mika Mármol signa la seva renovació de contracte

Mika Mármol signa la seva renovació de contracte

El defensa ha signat la seva renovació a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff i seguirà vinculat al FC Barcelona fins el 2023 amb una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros, mentre sigui jugador del filial, i de 150 milions d’euros si arriba al primer equip

Mika Mármol ha signat la seva renovació amb el FC Barcelona. El defensa egarenc seguirà vinculat al FC Barcelona fins el 30 de juny del 2023 i tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros, mentre sigui jugador del filial, i de 150 milions d’euros si arriba al primer equip. L’acte de signatura s’ha fet a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff amb la presència del directiu responsable del Barça B, Xavier Vilajoana, i del secretari tècnic del futbol professional, Eric Abidal.

Dues etapes com a blaugrana

Nascut a Terrassa fa 18 anys, Mika Mármol, va arribar al Barça el 2006 al prebenjamí i després de dues temporades al Benjamí, va marxar en etapa Aleví després que el Club comuniqués que no comptava amb ell. Màrmol va continuar el seu camí al Jàbac i Terrassa i, posteriorment, a la Damm, amb qui va jugar quatre temporades, per després tornar al Jàbac. La seva progressió van cridar l’atenció del FC Barcelona, que el va tornar a fitxar en etapa Juvenil el 2018, aleshores, amb Franc Artiga com a tècnic del Juvenil B, on es va fer un lloc en l’onze titular amb grans actuacions. Aquesta temporada ha despuntat amb el Juvenil A jugant 17 partits i fins i tot, ha debutat amb el Barça B de Garcia Pimienta, amb qui ha jugat dos partits.

Mika Mármol és internacional amb la selecció espanyola sub-19 i sub-20 en els quals ha jugat 7 partits.

Declaracions de Mika Mármol

“Estic molt feliç perquè faig un pas més sent jugador del Barça B”

“Em defineixo com un jugador polivalent que pot jugar tant de central com de lateral”

“Espero fer un bon paper amb el Barça B i l’objectiu més recents és centrar-nos en els Play-off i poder pujar a la Segona Divisió A”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut