La prèvia del Valladolid-Barça: Continua la lluita pel liderat

La prèvia del Valladolid-Barça: Continua la lluita pel liderat

(19.30 hores, Movistar LaLiga) Els de Quique Setién apuraran les seves opcions de guanyar el títol davant d'un equip, el de Sergio González, que voldrà guanyar per assegurar-se matemàticament la permanència

La Lliga no s'atura i el Barça visita el Nuevo Zorrilla aquest dissabte (19.30 hores, Movistar LaLiga) en el primer dels tres partits que resten per finalitzar la competició domèstica. Un partit en el qual els de Quique Setién buscaran els tres punts per seguir lluitant pel liderat davant un rival que també té a tocar la permanència de manera matemàtica. 

El rival

En el seu darrer matx de Lliga, el Valladolid va caure en la seva visita a Mestalla. Els de Sergio González no van poder puntuar contra el València en un duel en què el gol de Víctor García no va ser suficient per guanyar (2-1). Un conjunt en el qual milita Matheus Fernandes, blaugrana a partir de la propera temporada. 
 
Classificació a la Lliga: 14è (43 punts)
Balanç a la Lliga: 11V-10E-17D
Màxim golejador: Enes Ünal i Sergi Guardiola (6 gols)
Entrenador: Sergio González

Pel que fa al partit de la primera volta al Camp Nou el Barça va imposar-se per 5-1 amb les dianes de Lenglet, Vidal, Suárez i un doblet de Leo Messi davant un combatiu Valladolid que va neutralitzar la diana inicial de Lenglet amb un gol de Kiko Olivas.  

El Barça

Els blaugranes arriben al partit després d'imposar-se per la mínima a l'Espanyol a l'Estadi amb una diana de Luis Suárez (1-0). Els blaugranes necessiten els tres punts contra el Valladolid per seguir lluitant pel títol de Lliga. Els culers ocupen la segona posició de la classificació amb 76 punts.

Per a aquest partit, Quique Setién no podrà comptar amb Arthur, Dembélé, De Jong i Umtiti, lesionats, ni amb Ansu Fati, sancionat. Aquest cop, la llista de convocats la formen 18 jugadors: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, Vidal, Junior, Riqui Puig, R. Araujo, i Arnau.

Quan i on es podrà seguir el partit

Aquest partit, que començarà a les 19.30 hores, es podrà seguir a Barça TV+ a partir de les 18.30 hores, amb el següent contingut exclusiu: la prèvia d'aquest partit, el minut a minut des del plató de BarçaTV+ i les reaccions i l'anàlisi una vegada hagi finalitzat el matx.

A l'estat espanyol, el duel es podrà veure pel canal Movistar LaLiga. Arreu del món, es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut