Acord amb el Palmeiras per al traspàs de Matheus Fernandes

Acord amb el Palmeiras per al traspàs de Matheus Fernandes

El jugador brasiler s’incorporarà a la disciplina blaugrana el dia 1 de juliol del 2020

El FC Barcelona i el SE Palmeiras han arribat a un acord per al traspàs del jugador Matheus Fernandes Siqueira, que s’incorporarà a la disciplina blaugrana el dia 1 de juliol del 2020.

El cost de l’operació serà de 7 milions d’euros més 3 milions d’euros en variables i el jugador signarà contracte per a les pròximes cinc temporades, fins al final del curs 2024/25, amb una clàusula de rescissió de 300 milions d’euros.

Joventut i sacrifici al mig del camp

Matheus Fernandes Siqueira, de 21 anys, va néixer el 30 de juny del 1998 a Itaboraí (Brasil). El migcampista va començar a les categories inferiors del Botafogo fins que el 2016 va debutar amb el primer equip del conjunt brasiler. En total, als dos anys al primer equip del Botafogo va disputar 76 partits, en què va anotar dos gols i va repartir quatre assistències, fins que va fitxar pel Palmeiras el 2019. Abans, el 2018, va guanyar el campionat Carioca.

Al conjunt paulista ha disputat un total d’11 partits en els quals ha anotat un gol. Pel que fa a la ‘canarinha’, Matheus Fernandes ha participat en dos partits amb la selecció brasilera sub-17 i també dos matxs amb la sub-20.

Matheus Fernandes destaca per ser un jugador amb una gran capacitat defensiva i amb una bona sortida de la pilota des del darrere. La seva posició ideal i on ha jugat principalment és de migcentre defensiu, de pivot per davant la defensa. Amb 1,83 m d’alçada, el brasiler té una gran capacitat per recuperar la pilota i és un migcampista molt complet i amb una bona cama dreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut