La convocatòria per al derbi

La convocatòria per al derbi

Quique Setién ha donat a conèixer els 23 jugadors citats, els mateixos que contra el Villarreal, per afrontar el derbi al Camp Nou

Després del bon resultat a l’Estadi de la Ceràmica (1-4), el Barça de Quique Setién rep al Camp Nou a l’Espanyol de Rufete, en el que serà l’últim derbi de la temporada. Els pericos arriben al partit com a cuer de la classificació i amb urgències, després de dues derrotes consecutives. Per al partit, que es disputarà a les 22 hores aquest dimecres, Setién ha facilitat aquest dimarts la llista de 23 convocats, els mateixos protagonistes que contra el Villarreal, la passada jornada.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, Vidal, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Morer, Monchu i J. Cuenca. Queden fora de la convocatòria per lesió O. Dembélé, F. De Jong, Umtiti i Junior.

Darrera sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Espanyol en una matinal on la calor ha donat treva a la ciutat de Barcelona. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on F. De Jong ha fet part del treball amb el grup i Junior ha fet treball de camp. El ‘24’ blaugrana té molèsties al maluc dret, és baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut