Jasikevicius: “Ho donarem tot per fer un bon joc, un bàsquet guanyador”

Jasikevicius: “Ho donarem tot per fer un bon joc, un bàsquet guanyador”

El lituà, que ha estat presentat com a nou tècnic de Barça de bàsquet, ha assegurat que “si treballem cada dia amb exigència les coses aniran bé”

Sarunas Jasikevicius ja ha estat presentat com a nou entrenador del Barça de bàsquet. Aquest migdia, a l’Auditori 1899, el tècnic lituà ha atès els mitjans de comunicació i ha parlat del nou projecte del bàsquet blaugrana. I és que, després de dues etapes com a jugador, ara li arriba el torn de dirigir l’equip des de la banqueta, “un repte molt important” per a ell. “Estic molt content de tornar a formar part d’aquest gran club. Ho donarem tot per fer un bon joc, un bàsquet guanyador. Tots junts ho aconseguirem. Tinc moltes ganes i una gran il·lusió”, ha comentat amb contundència.

WhatsApp Image 2020-07-06 at 14.30.03

Perquè Saras Jasikevicius, a més, ha assegurat que “sóc una persona exigent amb mi mateixa, i és el que després intento transmetre als meus jugadors”. Un missatge que ha volgut dirigir a l’afició, que sap que l’ha rebut amb els braços oberts: “Hem de treballar cada dia al màxim i així segur que les coses ens surten bé. La meva filosofia és aquesta i no canviarà. Ho donarem tot per assolir els objectius”.

Saras arriba al Barça amb 44 anys, després d’una bona etapa al Zalgiris Kaunas. L’experiència guanyada a la banqueta de l’equip lituà l’ha ajudat a créixer com a entrenador i ara fa el salt al Barça convençut: “Sóc un entrenador jove, que havia d’agafar experiència primer, però crec que aquest estiu sí que s’han donat les condicions perquè pugui venir. Crec que ara era el moment adequat per fer aquest pas”

Agraïments per a Pesic, Tomic, Ribas i Pangos

El nou entrenador del Barça de bàsquet ha estat acompanyat pel president del Club, Josep Maria Bartomeu, qui s’ha mostrat convençut que Jasikevicius “aportarà molts èxits i ens farà feliços”. Bartomeu, però, també ha volgut aprofitar l’acte per agrair la feina feta i l’aportació a l’equip de Pangos, Ribas i el capità Ante Tomic, així com d’Svetislav Pesic. “Vull fer-li arribar un agraïment de part de tots els culers, perquè es va tornar a portar l’alegria al Palau i ens ha fet guanyar dos títols en aquests darrers dos anys i mig”. En la mateixa línia s’ha mostrat el directiu responsable de la secció, Joan Bladé: “Estem agraïts per la feina que va fer i la seva arribada va suposar un punt d’inflexió fa dos anys”

En l’acte de presentació, també han estat presents el director d’esports professionals, Albert Soler, i el mànager del Barça de bàsquet, Nacho Rodríguez, qui va ser company de Jasikevicius al Barça. De fet, el propi Saras ha recordat amb estima aquella etapa -amb l’Eurolliga guanyada al Palau Sant Jordi l’any 2003 com a punt àlgid- i ha comentat que “té moltes ganes de tornar a treballar amb ell”, ara com a tècnic i mànager.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut