Un any de la presentació de De Jong

Un any de la presentació de De Jong

Aquest diumenge es compleix el primer aniversari de la presentació del migcampista holandès amb el FC Barcelona

Aquest diumenge es compleix el primer any des de la presentació de Frenkie de Jong com a jugador del FC Barcelona. El 5 de juliol del 2019 va ser el dia en què el migcampista holandès va trepitjar la gespa del Camp Nou per primer cop, després d’haver-se anunciat el seu fitxatge al mes de gener.

El 21 culer va convertir-se en el 20è holandès de la història del Club, quan el 23 de gener del 2019 el Barça va fer oficial el fitxatge, amb Josep Maria Bartomeu i el CEO Òscar Grau com a encarregats de tancar l’operació a Amsterdam, amb un cost de 75 milions d’euros. 

De Jong va signar el seu contracte fins a la temporada 2023-24 en un acte privat a la Llotja President Suñol juntament amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. Posteriorment va rebre l’ovació de l’afició des de la gespa davant 19.850 aficionats, on va oferir diversos tocs amb la pilota. Finalment, el 21 blaugrana va comparèixer a l’Auditori 1899 en la seva primera roda de premsa com a barcelonista. Cal destacar que el dia abans va tenir lloc la sessió fotogràfica a la Barça Store Camp Nou, on encara no va desvelar quin seria el seu dorsal.

38 partits com a blaugrana

Des del seu debut amb el Barça el 16 d’agost contra l’Athletic Club a San Mamés, el 21 culer ha disputat 38 partits, en què ha anotat dos gols (contra el València i el Betis) i ha repartit quatre assistències. 

L’holandès s’ha fet amb un lloc a la medul·lar del conjunt blaugrana i ha disputat gran part dels partits del curs tant amb Valverde com amb Setién, però també s'ha perdut diversos duels després del confinament a causa d'una lesió al soli. Amb només 23 anys, el futur de De Jong es presenta prometedor. La seva visió de joc, polivalència i domini de l’esfèrica fan d’ell un dels migcampistes amb més futur del panorama futbolístic actual. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut