Umtiti, amb molèsties al genoll esquerre
Ofert per

Umtiti, amb molèsties al genoll esquerre

El primer equip de futbol ha tornat a l’activitat amb la baixa del central francès, que seguirà un tractament conservador

El jugador del primer equip Samuel Umtiti té molèsties al genoll esquerre i seguirà un tractament conservador. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. Umtiti ha disputat 18 partits aquest curs: 13 a la Lliga, tres a la Lliga de Campions, el duel de quarts de final de Copa a San Mamés contra l’Athletic Club i les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid. El darrer partit en el qual va participar va ser a Balaídos contra el RC Celta en el qual va sortir com a titular i va completar tot el partit.

Tornada a l’activitat

Aquest divendres els jugadors disponibles del primer equip de futbol s’han exercitat a les 10 hores al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el duel contra el Villarreal del proper diumenge a les 22 hores a l’Estadi de la Ceràmica. D'altra banda, aquest divendres els següents jugadors han passat control antidopatge per part de la UEFA: I. Rakitic, Sergio, Griezmann, Vidal, Riqui Puig i Ansu Fati.

El proper entrenament serà aquest dissabte a les 9.30 hores. Després de l’entrenament, el tècnic Quique Setién compareixerà telemàticament en roda de premsa des de la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut