De companys a rivals

De companys a rivals

Diferents jugadors blaugranes i groguets, que s’enfrontaran aquest diumenge en partit de Lliga, han compartit vestidor

De tenir el mateix objectiu. A combatre pels tres punts lliguers. En el Vila-real - FC Barcelona d’aquest diumenge (22 hores) diferents excompanys seran rivals. Perquè en el conjunt groguet i en el blaugrana trobem futbolistes que en el seu dia van jugar plegats. El cas més destacat és el de Paco Alcácer.

El retrobament amb Alcácer

El davanter de Torrent va arribar a la disciplina culer procedent del València la temporada 2016/17. Des del seu debut, el 10 de setembre del 2016 contra l’Alabès a la Lliga, Alcácer va disputar un total de 50 partits i va marcar 15 gols. Ara, l’atacant milita al Vila-real, on porta dues jornades de les tres últimes veient porteria.

mini_FCB-Sevilla04112017Miguel_pic_2017-11-04barcelona-sevilla10
Alcácer va ser blaugrana els cursos 2016/17 i 2017/18. També va participar en alguns partits de la pretemporada 2018/19, però va iniciar el curs oficial al Dortmund

D’aquesta manera, el 17 del ‘submarí groc’ intentarà fer la guitza als seus excompanys barcelonistes. Especialment, a Ter Stegen amb qui va compartir vestidor al llarg dels dos cursos sencers al FC Barcelona -i la pretemporada 2018/19-, però a qui no ha pogut batre en partit oficial. Val a dir, però que només s’han vist les cares en un matx: en el Dortmund-Barça de l’actual edició de la competició de les estrelles (0-0).
 
Sí és cert que el valencià ha vist porta davant Piqué, Jordi Alba, Busquets o Messi. Va ser el curs 2013/14, quan defensava els colors del conjunt txe, en un Barça 2 - València 3. Aquest és l’únic precedent de sis on Paco Alcácer ha experimentat l’alegria del gol davant el Barça.

Rakitic vs. Alberto Moreno, Iborra i Bacca

El Sevilla 2013/14 campió de l’Europa League tenia Alberto Moreno, Rakitic, Iborra i Bacca com unes de les peces claus. Si en aquell curs aquests quatre integrants van compartir la glòria d’un títol europeu, ara es trobaran confrontats en aquest Vila-real - Barça de la jornada 34 de LaLiga.

El passat culer de Quintillà

Xavier Quintillà es va incorporar a les categories inferiors blaugranes en edat de juvenil. Posteriorment, es va convertir en campió de la Youth League 2013/14 amb el Barça de Munir, Ondoa, Kaptoum o Adama Traoré.

mini_2014-11-15FCBjuvenilAvsSARAGOSSA_pic_2014-11-15_fcbjuvenilavssaragossa_06
Quintillà, amb el braçalet de capità en el Juvenil A del curs 2014/15

Aquest curs 2019/20 a l’elenc de La Plana, el lleidatà ha alternat la posició de lateral esquerra amb Alberto Moreno i Rubén Peña. Veurem si en el duel entre valencians i catalans, Quinti és de la partida i, d’aquesta manera, se suma en un partit de vells coneguts.

Aquest matx a l’Estadi de la Ceràmica serà la reedició del partit de la primera volta al Camp Nou (2-1). Però, abans d’aquest precedent, alguns dels integrants de les actuals plantilles ja s’havien enfrontat vestint els colors d’altres elencs de Lligues europees. Suárez (Liverpool) i Cazorla (Arsenal) a la Premier League; Anguissa (Olympique de Marsella) i Lenglet (Nancy), Umtiti (OL) i Braithwaite (Toulouse) a la Ligue 1; Vidal (Juventus) i Neto (Fiorentina i Juventus) i Albiol (Nàpols) a la Serie A, o Neto (Juventus) i Bacca (Milan) també a la lliga italiana. Sens dubte, molts retrobaments en el pròxim repte dels blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut