Quart gol de Messi a l’estil Panenka

Quart gol de Messi a l’estil Panenka

El crac argentí va assolir el seu gol 700 com a professional amb una obra d’art que va afegir al seu catàleg l’any 2015

Lionel Messi és una caixa de sorpreses constants. Contra l’Atlètic de Madrid, el crac argentí va transformar el seu quart gol a l’estil Panenka, una manera de llençar els penals que va estrenar el 2015 en un Barça-Getafe al Camp Nou.

Des d’aquella primera vegada, Messi ha repetit mecànica tres cops: contra el Vila-real a la temporada 2016/17, contra l’Olympique Lió a la Champions 2018/19 i aquest dimarts contra l’Atlètic de Madrid, en la diana que suposava el seu gol número 700 com a professional. Sempre amb èxit.

 

Panenka: “Messi és un referent”

Coincidint amb la darrera visita del Barça a Txèquia, un equip de Barça TV va parlar amb Antonin Panenka, qui va inventar aquesta manera d’executar els penals a la final de l’Eurocopa del 1976 contra Alemanya.

Panenka és un admirador del futbol de Messi, tal com explicava en aquella entrevista: “L’admiro per moltes coses. És un referent i un model a seguir pels joves jugadors, només pensa en futbol”. De fet, Panenka presumeix orgullós: “Puc dir a la gent que Messi ha copiat el meu penal”. Segur que avui ho ha tornat a comentar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut