Lionel Messi assoleix els 700 com a professional

Lionel Messi assoleix els 700 com a professional

Amb la diana anotada contra l'Atlètic de Madrid, l’astre argentí arriba a aquesta xifra rodona, sumant els gols aconseguits amb el Barça i amb la seva selecció

Leo Messi ha assolit un nou rècord. Amb el gol aconseguits contra l'Atlètic de Madrid, el crac argentí arriba als 700 gols com a professional. Messi ha marcat 630 dianes oficials amb la samarreta del FC Barcelona i més 70 amb la selecció argentina, contant partits oficials i amistosos. Si comptéssim els amistosos amb el Barça, la xifra s’enfilaria fins als 735 gols.

3200x2000_taula

15 anys fent història

El ‘10’ blaugrana va estrenar-se oficialment com a golejador culer l’1 de maig del 2005 al Camp Nou en un Barça-Albacete. Una primera diana espectacular aprofitant una gran assistència de Ronaldinho. Un gol de l’aleshores ‘30’ blaugrana que va servir per iniciar una trajectòria escrita en lletres d’or a la història del Barça i que segueix allargant cada temporada. 

1600x700_PrimerGoalMessi
15 anys del primer gol de Messi: Com ha canviat el món?
Juga al quiz i guanya la samarreta de la llegenda!

Xifres de rècord

Si ens fixem en les estadístiques golejadores de Leo Messi, veurem que són realment espectaculars. Entre totes les xifres destaquen els 91 gols de l’any 2012 i que suposaven el rècord de gols en un any natural, superant les 75 de Pelé. Cal recordar que el seu gol 599 com a professional el va anotar amb una falta executada a la perfecció i que el porter del Las Palmas Chichizola va ser incapaç d’aturar. 

I la diana 600 va arribar de la mateixa manera. Amb un xut per sobre de la tanca des de la frontal de l’àrea contra el qual Oblak no va poder fer res. Però l’astre argentí mai en té prou i amb aquest gol de penal contra el conjunt matalasser ha assolit els 700 gols com a professional. Però amb altres reptes encara per davant.


I la història segueix...

L’ambició de Leo Messi és infinita i això fa que es trobi a punt d’assolir altres rècords. El crac argentí està a 13 dianes d’igualar Pelé com a màxim realitzador de la història en un sol equip. I a més, es troba a punt de convertir-se en el jugador del Barça amb més partits disputats. Actualment el 10 culer en suma 724, per 767 de Xavi Hernández, que lidera aquesta classificació. Sense cap mena de dubte un futbolista d’un altre planeta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut