Acord amb el Schalke 04 per al retorn de Juan Miranda

Acord amb el Schalke 04 per al retorn de Juan Miranda

El club blaugrana i l'entitat alemanya han arribat a un acord per no fer efectiva la segona temporada de cessió del jugador

El FC Barcelona i el Schalke 04 han arribat a un acord per no fer efectiva la segona temporada de cessió del jugador Juan Miranda, que tornarà a la disciplina blaugrana en els propers dies.

Després d’una temporada al club de la Conca del Ruhr, el defensa andalús torna al Barça. 11 partits (781 minuts) és el balanç del lateral a la Bundesliga.

Juan Miranda va arribar al Barça l’any 2014 en edat cadet procedent del Betis. Progressivament va anar enfilant categories fins a arribar al filial blaugrana i, posteriorment, a gaudir d’alguns minuts i convocatòries amb el primer equip, el curs 2018/19.

Va debutar el 31 d’octubre del 2018 amb el primer equip al partit d’anada de l’eliminatòria de la Copa del Rei contra la Cultural Lleonesa. Miranda, a més, va disputar un partit de la UEFA Champions League contra el Tottenham i va entrar a quatre convocatòries del primer equip a la Lliga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut