Barça – Atlètic de Madrid: Empat cruel al Camp Nou (2-2)

Tot i anar per davant al marcador fins en dues ocasions, dos gols de penal permeten a l’Atlètic esgarrapar un empat a l’Estadi

Repartiment de punts al Camp Nou. Barça i Atlètic de Madrid han empatat (2-2) en un partit molt disputat on els culers han anat per davant al marcador fins en dues ocasions, però dos gols de penal han permès als matalassers esgarrapar un cruel empat, que complica la Lliga per als culers.

Inici frenètic

El partit ha començat amb un ritme trepidant, amb ocasions per a tots dos equips. I els gols no han trigat en arribar. Als 11 minuts de joc, els culers s’han avançat a la sortida d’un corner: centrada de Messi que toca en Diego Costa i acaba al fons de la xarxa (1-0).

Tot i així, els matalassers han reaccionat ràpidament i han aconseguit empatar des del punt de penal, després que Vidal cometés penal sobre Carrasco. Costa ha estat l’encarregat de llançar-lo i Ter Stegen, amb una brutal aturada, l’ha aturat. Però l’àrbitre ha ordenat repetir-lo al no tenir un peu sobre la línia en el moment del llançament. Saúl ha estat l’encarregat de repetir-lo i anotar (1-1, minut 19). Els culers han intentat refer-se amb arribades i ocasions amb Messi com a protagonista, però sense fortuna en la definició.

Gol 700 de Messi

La segona part ha iniciat igual que la primera, amb els culers avançant-se al marcador. Un penal de Felipe sobre Semedo l’ha aprofitat Messi per transformar-lo en el 2-1 (minut 50). Després de tres partits consecutius sense marcar, ha arribat el gol 700 per l’argentí (630 amb el Barça i 70 amb la selecció), una fita històrica del millor jugador del món.

Però de nou de penal, aquest cop de Semedo sobre Carrasco, i de nou mitjançant Saúl, l’Atlètic ha tornat a igualar el matx (2-2, minut 62) des dels onze metres, en el tercer penal del partit. Setién ha mogut fitxa des de la banqueta donant entrada a Sergi Roberto al mig del camp i Ansu i Griezmann als darrers minuts, però tot i la insistència blaugrana, el marcador no s’ha tornat a moure. Finalment, empat que complica al Barça l’objectiu d’aconseguir ser campió de Lliga.