Chumi, Kike Saverio, Sergi Puig i Guillem Jaime no continuen al Barça B

Chumi, Kike Saverio, Sergi Puig i Guillem Jaime no continuen al Barça B

El Club agraeix la professionalitat dels quatre futbolistes durant la seva etapa a l’Entitat i els desitja els millors èxits personals i esportius en el futur

Els jugadors Chumi, Kike Saverio, Sergi Puig i Guillem Jaime finalitzen la seva relació contractual amb el FC Barcelona aquest 30 de juny i no continuaran la temporada vinent al Barça B. Els quatre jugadors, per tant, ja no disputaran el play off d’ascens a Segona Divisió A on el Barça B s’enfronta el proper 19 de juliol a la primera eliminatòria contra el Valladolid Promesas a l’estadi Ciudad de Màlaga. El Club agraeix la professionalitat dels quatre futbolistes durant la seva etapa al futbol formatiu blaugrana i els desitja els millors èxits personals i esportius en el futur.

Chumi, de 21 anys, va arribar al Barça en edat cadet, tot i que ja va passar a jugar directament amb el Juvenil B. Va guanyar dos lligues amb el Juvenil A i la UEFA Youth League. Al Barça B, Chumi ha jugat un total de 44 partits repartits en les temporades 2018/19 (28) i 2019/20 (16). Va debutar al primer equip, de la mà d’Ernesto Valverde, la temporada 2018/19 al partit d’anada dels setzens de final de la Copa del Rei al camp de la Cultural Leonesa.

Kike Saverio, 6 gols

Kike Saverio, també de 21 anys, va arribar a la Masia l’any 2015 procedent del Cornellà. El Juvenil B de Quique Álvarez va ser el seu primer equip. Després de formar part del Juvenil A, on va guanyar la Lliga i la UEFA Youth League, va passar al Barça B on ha disputat un total de 37 partits repartits entre la temporada 2018/19 (15) i la 2019/20 (22). Ha marcat 6 gols.

Guillem Jaime, per la seva part, va arribar al Barça a la categoria benjamí procedent del Torreforta. Té 21 anys i ha passat per totes les categories inferiors del FC Barcelona on va formar part amb Chumi i Saverio de la generació juvenil campiona de la UEFA Youth League.  Al Barça B ha disputat un total de 47 partits entre les temporades 2018/19 (25) i 2019/2020 (22). Ha marcat un gol.

Sergi Puig, per últim, deixa el FC Barcelona, també als 21 anys, després de formar-se a la Masia. Al Barça B ha disputat 7 partits entre les temporades 2016/17 (1) i 2019/20 (6).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut