Nikola Mirotic: “Dedico l'MVP a l'equip i a la gent del Palau”

Nikola Mirotic: “Dedico l'MVP a l'equip i a la gent del Palau”

El '33' del Barça admet que "el públic ha vist la meva entrega i il·lusió per aquest escut"

Nikola Mirotic ha estat designat l'MVP de la Lliga Endesa 2019-20. L'aler pivot blaugrana, en una entrevista a Barça TV, ha comentat quin valor té per a ell el trofeu d'MVP i també ha destacat que el seu gran objectiu és guanyar l'ACB.

Mirotic, a més, ha reconegut que no esperava que l'afició blaugrana el rebés tan bé des de l'inici i s'ha mostrat "molt agraït" a la gent de Palau per la seva acollida.

A continuació, les frases més destacades:

“Vull dedicar l'MVP al meu equip. Als meus companys, sense ells seria impossible, i per descomptat a la gent del Palau. Sempre han estat de 10, donant suport al màxim."

"Ara vull acabar de la millor manera possible, que seria guanyant la Lliga ACB."

"Cada partit al Palau ha estat especial. També haver guanyat el Madrid per tancar el 2019."

"Estic molt agraït a l'afició. Des del primer dia m'ha acollit molt bé, jo pensava que els costaria, però han vist la meva entrega i il·lusió per l'escut i m'han donat aquest afecte. Els estic molt agraït."

"L'MVP és molt bonic, però el meu focus és guanyar la Lliga. No he vingut aquí per guanyar trofeus individuals, vull trofeus col·lectius. Es tracta de veure la gent gaudir i de posar el Barça al lloc on es mereix, el més alt possible.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut