Jana Fernández i Bruna Vilamala signen el seu primer contracte professional

Jana Fernández i Bruna Vilamala signen el seu primer contracte professional

Les dues jugadores restaran en dinàmica del primer equip

Jana Fernández i Bruna Vilamala van estampar la seva firma, a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff, acompanyades del directiu responsable del Futbol Femení, Barça B, Juvenil i Futbol formatiu, Xavier Vilajoana. Ambdues jugadores signen per tres temporades.

Productes Barça

L’aposta per les jugadores sorgides de La Masia és un fet. Jana Fernández ha crescut a les categories de formació blaugranes, des de l’equip infantil fins al Barça B. Fernández ocupa posicions defensives, té 18 anys i va debutar, a la temporada 2018/19, amb el primer equip.

La defensa és la segona jugadora més jove en debutar amb el primer equip, des de l’etapa professional del futbol femení. Ho va fer amb 16 anys i 9 mesos, la més jove va ser la seva companya Claudia Pina, que ho va fer amb 16 anys i 5 mesos

Fernández, nascuda a Sant Esteve Sesrovires, explicava, que un cop signada la renovació: “Cal seguir treballant i seguir aprenent. M’agafo amb molta il·lusió, espero que assolim molts èxits i que lluitem per tot i que tinguem molta sort”.

Bruna Vilamala també té 18 anys i ja sap el que es jugar amb el primer equip. Lluís Cortes la fer debutar a l’actual temporada (2019/2020) davant el Sevilla amb 17 anys i 7 mesos, sent la quarta jugadora més jove en debutar, dins l’etapa professional del femení.

L’osonenca juga de davantera i va arribar al FC Barcelona a la categoria Infantil. Va anar creixent dins les categories de formació fins signar, el seu primer contracte professional. Vilamala va estar lesionada dels creuats però va tornar amb més força

“És un somni per mi que el Club m’hagi donat aquesta oportunitat. Es un soni que tinc des de que vaig arribar i que es pugui complir em fa especial il·lusió” expliava Vilamala.

Vilajoana: “És clau tenir jugadores de la casa”

El directiu blaugrana estava: “Molt contents, que una jugadora con la Jana, que porta molts any amb nosaltres, sigui aquest  l’any de la seva presencia en el primer equip, ens fa molt contents i és una mostra més de que l’aposta per la gent feta a la casa, és una realitat”

“És clau tenir jugadores de la casa. Tenim un model de joc que ens dona grans resultats i ho fa perquè les jugadores creixen des de Baix amb el mateix concepte i competeixen a primer nivell.” Explicava el màxim responsable del futbol femení.

Per Xavier Vilajoana: “La Bruna s’ha guanyat la seva renovació. Va fer una lectura positiva, una superació personal i un esforç molt gran de la seva lesió i va sortir enfortida. Té un grandíssim futur per endavant.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut