Cinc baixes el proper 30 de juny

Cinc baixes el proper 30 de juny

Roger, Juanjo, Rivillos, Arthur i Boyis acaben contracte i no seguiran al Club

Fins a cinc jugadors del primer equip acaben contracte el proper 30 de juny i no seguiran al Club la propera temporada. Són Roger Serrano, Juanjo Angosto, Mario Rivillos, Arthur Guilherme i Antonio Manuel Sánchez Tienda ‘Boyis’. El Barça vol agrair a tots cinc la seva entrega i professionalitat durant la seva estada al Club i els desitja molta sort de cara al futur.

Roger i Juanjo han jugat les últimes quatre temporades al primer equip. Els dos han format part del projecte de Txus Lahoz i Andreu Plaza des de l’inici i des de l’aleshores han guanyat 1 lliga, 2 Copes d’Espanya, 2 Copes del Rei, 1 Supercopa d’Espanya i 3 Copes Catalunya. Roger, a més, és un cas especial. Format al Club, va arribar al Barça de Cadet i es va acabar consolidant al primer equip després d’una estada de 2 anys cedit a Tudela. Un exemple pels jugadors del planter.

Mario Rivillos ha jugat les últimes tres temporades al Club i ha guanyat 1 lliga, 2 Copes d’Espanya, 2 Copes del Rei, una Supercopa d’Espanya i 2 Copes Catalunya amb el Barça. I Arthur i Boyis van arribar ara fa dues temporades i marxen amb un palmarès d’una lliga, 2 Copes d’Espanya, 1 Copa del Rei, una Supercopa d’Espanya i 1 Copa Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut