Arturo Vidal:

Arturo Vidal: "El format de la Champions m'agrada. Vull ser important"

En una entrevista amb FOX Sports, el xilè va repassar l'actualitat blaugrana i va parlar de les sensacions després d'aquests primers partits de nova normalitat

Arturo Vidal es mostra convençut que el Barça pot acabar la temporada de forma victoriosa. Ho va comentar en una entrevista amb FOX Sports, on va repassar l'actualitat blaugrana i com estan anant aquests primers partits després de la tornada de la competició.

I és que Vidal, que va comentar que "com els partits són més seguits hem d'aprofitar al màxim el temps que tenim per arribar a la següent jornada de la millor manera possible" va assegurar que "tenim les condicions per ser campions".

Una de les claus, per al xilè, "és el bon ambient de l'equip". "Hem fet una bona amistat i això ajuda. És molt important perquè es veu reflectit sobre el camp. Estic content", va afegir.

La nova normalitat del futbol

La crisi del coronavirus ha canviat a la societat, i també al futbol. Un dels aspectes més destacats és el joc sense públic. "Tot el que passa abans de començar el partit són coses que un no imaginava que podien passar. És estrany i complicat. Quan un arribava a l'estadi es notava en l'ambient, la gent t'ho feia notar. Ara no sentim res, no tens l'alè dels teus i això és complicat. Però un cop comença el partit ens hem de concentrar al màxim per treure igualment els partits endavant", va dir Vidal.

mini_FCBarcelona-CDLegans2-0J29Lliga1aDivisi20192020_pic_2020-06-16barcelona-leganes50

El xilè, a més, també va voler parlar de la Champions, que en aquesta edició es resoldrà amb una Final a Vuit a partit únic a Lisboa. "El format de la Champions m'agrada. Si aconseguim passar contra el Nàpols, tot serà estrany per com i quan es jugarà, a l'agost i a un partit. Però aquests enfrontaments on et jugues tot són els que més m'agraden. Vull ser important en aquests partits", va sentenciar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut