Torrejón, Codina i Candela signen les seves renovacions

Torrejón, Codina i Candela signen les seves renovacions

Les jugadores del Femení han signat els nous contractes amb Xavier Vilajoana

Matinal de signatures a la Llotja de l’Estadi Johan Cruyff. Tres de les jugadores, que dies enrere, de les que s’havia anunciat la seva continuat com a blaugranes han rubricat la nova vinculació amb el FC Barcelona Femení.

La primera, per ordre cronològic, ha estat Marta Torrejón. La defensa blaugrana ha signat el contracte que la vincula fins a la fi de la temporada 2021/22.

Per Torrejón estava: “Contenta de poder continuar defensant aquests colors en aquest gran Club i poder assolir més èxits vestint aquesta samarreta. Molt feliç de portar ja tants anys aquí i de poder seguir gaudint del Club i d ela seva afició.”

Després ha estat el torn d’una jugadora que ha crescut a les categories de formació del Barça com és Laia Codina, que signava fins el 2022.

Laia Codina explicava que: “És un honor per mi poder seguir aprenent dos anys més al costat de les companyes amb les que jugo. Estic contenta per com m’ha anat l’any. Amb moltes ganes de començar la següent temporada. Jo, que sempre vaig any a any, ja porto 6 anys al Club I ara dos més.”

La darrera jugadora que ha passat per les instal·lacions blaugranes per signar la renovació ha estat una altra jugadora que ha sorgit del planter i que també renova fins el 2022, com és Candela Andujar.

Per Candela Andujar. “Estic molt contenta d’haver renovat. El Club ha confiat en mi des de ben petita, amb 12 anys, i estic molt contenta i amb confiança. Vull gaudir de l’experiència i continuar creixent com a jugadora.”

Vilajoana: “El projecte del femení sempre ha estat prioritari”

Les signatures les han realitzat amb el directiu responsable del Futbol Femení, Barça B, Juvenil i Futbol Formatiu, Xavier Vilajoana.

Per Vilajoana: ‘Estem molt contents amb la renovació de la Marta Torrejón. Ella ja porta anys aquí. Com a capitana ha estat i és un exemple de professionalitat, d’implicació i està donant un  rendiment molt alt.”

“Tant la Candela Andujar  com la Laia Codina, són dues joves jugadores que demostren, un cop més, l’aposta del Club pel planter. Creiem amb elles fermament. Són tres renovacions de les que estem molts contents i esprem que més endavant en vinguin de noves.”

“El projecte del femení sempre ha estat prioritari. Hem d’acabar la temporada actual, ens resta la Champions, i la temporada vinent l’afrontem amb moltíssima il·lusió i continuarem apostant pel futbol femení per situar-lo allà on es mereix

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut