Marcenio, el talismà de les finals

Marcenio, el talismà de les finals

Des de la seva arribada el Barça ha guanyat totes les competicions en les que ha participat i sempre ha marcat en totes les finals

Marcenio va arribar al Barça el gener del 2019, ara fa un any i mig. Dos mesos després, el Barça conquistava la Copa d’Espanya a València marcant el gol decisiu en la final contra ElPozo (2-1). Al maig l’equip guanyava la Copa del Rei a Ciudad Real contra el Jaén (5-2), també amb gol de Marcenio en la final. I al juny el Barça conquistava la primera lliga de l’era Plaza.

La ratxa ha continuat aquesta temporada. Gol de Marcenio i victòria en la final de la Supercopa d’Espanya al setembre contra ElPozo (4-3), i triomf amb gol de Marcenio en la final de la Copa d’Espanya celebrada a Màlaga el passat mes de març contra Valdepeñas (4-3).

Tenint en compte que no va jugar la Final Four d’Almaty perquè no estava inscrit, des de la seva arribada al Club Marcenio ha guanyat totes les competicions en les que ha participat amb el Barça: 1 lliga, 2 Copes d’Espanya, 1 Copa del Rei i una Supercopa. Que segueixi la ratxa!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut