Ampliació de contracte de Raúl Entrerríos

Ampliació de contracte de Raúl Entrerríos

El FC Barcelona ha arribat a un acord perquè el central asturià allargui una temporada més la seva carrera professional, fins al 2021, i després s’incorpori a l’estructura tècnica de la secció fins al 2025

El FC Barcelona i Raúl Entrerríos han arribat a un acord per ampliar el contracte que uneix ambdues parts una temporada, fins al 2021, com a jugador del primer equip i quatre cursos més, fins al 2025, com a membre de l’estructura tècnica de la secció. D’aquesta manera, el central asturià completarà la seva 11a temporada com a blaugrana i posteriorment es retirarà per incorporar-se a l’staff.

Entrerríos, que va arribar a Barcelona a l’estiu del 2010 procedent del CB Valladolid, tenia la ferma intenció de retirar-se al final d’aquesta temporada, però la situació generada per la pandèmia de la Covid-19 i l’ajornament dels JJOO de Tòquio per a l’any vinent van modificar els seus plans. Davant la seva voluntat d’allargar una temporada més la seva carrera, el Club hi va accedir i totes dues parts han arribat a l’acord per fer-ho possible.

“El Barça sempre ha estat la primera opció”

Des de la seva arribada a Barcelona, Raúl Entrerríos s’ha implicat al màxim amb el Club i s’ha mostrat agraït per formar-ne part: “Sempre he tingut clar que si volia continuar jugant a handbol volia que fos al Barça”. A més, en tot moment va saber que voldria retirar-se vestint la samarreta blaugrana, i es mostra agraït de tenir l’oportunitat de fer-ho. De cara a la propera temporada, el ‘9’ blaugrana es mostra il·lusionat i disposat a ajudar l’equip a seguir assolint èxits.

Declaracions de Raúl Entrerríos:

“Estic feliç per continuar aquí una temporada més. S’han donat unes circumstàncies que ningú esperava amb la pandèmia i això ha dut a seguir. És el lloc on vull ser i on volia deixar la pràctica professional d’aquest esport. Tinc moltes ganes de començar una nova darrera temporada”.

“Afrontar una darrera temporada sempre és difícil i especial al mateix temps. Vols viure tots els moments al màxim. Haver viscut la situació actual ha canviat tota la meva perspectiva sobre com acabar una carrera esportiva. Això em va xocar molt al principi i m’ha fet valorar més altres coses com acabar sobre la pista o intentar competir als JJOO”.

“Tal com han anat evolucionant les coses ha arribat un moment en què havíem de prendre una decisió. Jo sempre he tingut clar que si volia continuar jugant a handbol volia que fos al Barça. Es va donar aquesta possibilitat des del Club i estic encantat que sigui així”.

“Em sento afortunat en el sentit que tinc una mica més de temps per assaborir totes les sensacions d’un any de comiat. Espero gaudir al màxim i viure cada partit amb la mateixa intensitat de sempre. Sempre m’he implicat molt i res d’això canviarà. Vull ajudar l’equip en tot el que pugui”.

“Per a mi és un orgull poder dir que fa tants anys que soc en un club tan exigent com el Barça. Mai et pots imaginar la grandesa del que significa el Club fins que ets a dins. Des del primer any he tingut clar que era el lloc on volia estar, sempre he tingut el Barça com a primera opció i he volgut que la meva retirada fos aquí. He lluitat perquè fos així, i ara tinc un any més. Com sempre, ho tornaré amb la màxima entrega i sacrifici per al Club”.

Declaracions de David Barrufet, mànager esportiu de la secció:

“En principi acabava aquesta temporada, però la seva intenció era retirar-se jugant els Jocs Olímpics. Per tot el que ha significat i significa ell per al Club i per a tot l’handbol, i perquè el seu rendiment és bo, li havíem de donar la oportunitat de jugar un any més”.

“Estic convençut que el Raúl encara està en forma, que ho està fent bé, i ens pot ajudar també amb la gent jove que entri al vestidor”.

“El Raúl ens aportarà moltíssimes coses un cop deixi de jugar. A nivell de base ens aportarà molta experiència i aprenentatges per als nens, tant a nivell esportiu com de formació i comportament. Ell ha de ser, i ho és, un reflex del que vol ser un noi que juga a handbol. Al primer equip ens continuarà ajudant a nivell de vestidor. Els jugadors estaran més còmodes tenint al Raúl al costat. Estic convençut que tots sortirem enriquits amb la seva feina”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut