Barça-Leganés: El líder no afluixa en el retorn al Camp Nou (2-0)

Els gols d’Ansu Fati i Leo Messi permeten als de Quique Setién sumar el segon triomf consecutiu després de l’aturada pel coronavirus

El FC Barcelona manté el liderat i els bons registres en el retorn de la Lliga. Després de 101 sense futbol al Camp Nou els de Quique Setién s’han imposat al Leganés (2-0) amb les dianes d’Ansu Fati, a la primera meitat, i Leo Messi, des del punt de penal a la segona part. Un duel dominat pels culers, tot i l’inici elèctric del conjunt madrileny.

Ansu desfà la igualtat

Amb la possessió de pilota culer, el matx ha començat amb arribades tímides del Barça per la banda esquerra de l’atac. Però ha estat el Leganés qui ha tingut dues ocasions clares de Guerrero. Lenglet ha salvat el gol sobre la línia de gol en la primera ocasió i, uns minuts després, la segona arribada de perill ha acabat amb la pilota sortint desviada.

Els de Quique Setién han tingut la paciència necessària per trobar forats a la teranyina defensiva del Leganés. A la mitja hora de joc, una centrada de Rakitic ha connectat amb una rematada de cap de Griezmann, que el francès no ha pogut transformar per ben poc. Però finalment ha estat Ansu l’encarregat de superat el mur defensiu del Leganés en una pilota morta a la frontal de l’àrea just abans del descans, amb un xut ajustat al pal (1-0, min 42).

Superioritat sense premi

En una segona meitat amb poques ocasions els primers minuts han estat marcats pels múltiples, amb l'entrada al partit de Luis Suárez i Nélson Semedo. Precisament el lateral portuguès ha donat una bona assistència de gol a Antoine Griezmann, en una acció que ha estat invalidada pel VAR per fora de joc previ.

Leo Messi fa justícia

La insistència blaugrana, amb el domini de la pilota i les accions de perill, ha vist com tenia la seva recompensa en un penal comès sobre Leo Messi. El mateix jugador argentí ha transformat la pena màxima, el seu 21è gol d’aquest curs a la Lliga (2-0, min 69). Vidal, Riqui Puig i Umtiti han aportat aire fresc damunt la gespa del Camp Nou, però els de Quique Setién no han pogut ampliar el marcador. Amb tres punts més a la butxaca, els culers visitaran aquest divendres el Sevilla al Ramón Sánchez-Pizjuán (22 hores).