Svetislav Pesic: “Estic content amb el desig dels jugadors”

Svetislav Pesic: “Estic content amb el desig dels jugadors”

El tècnic i Heurtel han participat en la roda de premsa prèvia al debut d’aquest dimecres

Svetislav Pesic i Thomas Heurtel han participat aquest dimarts en la roda de premsa prèvia, telemàtica, amb els mitjans informatius. Tant el tècnic serbi com el jugador francès han destacat la perillositat del Joventut i han explicat que la competició serà molt dura per l’exigència i el número de partits que es disputaran.

A continuació, el més destacat

Pesic

“Estem a un dia de començar una competició única, que no existia abans a la història del bàsquet, i t’has d’adaptar. Jugarem 5 partits en 9 dies i segur que cap equip està al seu màxim. La meva sensació és que l’equip, des del primer dia, individual i com a equip ha millorat. Si estàs a bon nivell físic millores la confiança i la mentalitat. Estic content amb el desig dels jugadors”

“Hi ha molta rivalitat contra el Joventut de Badalona. Es un equip que ha fet una bona temporada, que és ambiciós, que juga un bàsquet atractiu, molta defensa, amb moltes ganes, que és jove...segur que ens espera un rival complicat al qual respectem molt”.

“Hem intentat en els entrenaments jugar partits entre nosaltres, per tenir més feeling, però jugar entre nosaltres no és suficient”.

Heurtel

“Fa un any que no jugo, tot i haver jugat 2-3 partits després de la lesió al genoll, tinc ganes de jugar i poder competir amb l’equip”

“Tenim moltes ganes de començar. Fa una setmana que som aquí. Estem entrenant bé. Nervis no, son ganes de poder començar a jugar”

“Més pressió per no haver guanyar la Copa? No, ara tenim l’objectiu de guanyar l’ACB i ho hem d’intentar al 100%”

“Estem preparats, estem entrenant molt bé, i jugar el primer partit de la competició sempre és especial. Els partits contra la Penya sempre son durs”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut