Barça – Leganés: El líder torna al Camp Nou

Barça – Leganés: El líder torna al Camp Nou

Després de la golejada a Mallorca, els culers reben la visita del conjunt madrileny en el primer partit a l’Estadi 101 dies després

La Lliga no s’atura. Després de tornar a la competició el passat dissabte contra el Mallorca a Son Moix, on els culers van vèncer amb autoritat (0-4) amb gols de Vidal, Braithwaite, Jordi Alba i Messi, ara és el torn d’una nova jornada. Després de 101 dies sense futbol al Camp Nou, els homes de Quique Setién tornen a l’estadi aquest dimarts per rebre la visita del Leganés (22.00 hores, Movistar LaLiga).

Diverses accions al Camp Nou

El matx corresponent a la 29a jornada del campionat de Lliga suposa el retorn del futbol al Camp Nou, però ho farà -com la resta d’estadis- a porta buida. Tot i així, el Club durà a terme diverses accions per fer especial aquest retorn, com l’homenatge a les víctimes de la Covid-19 amb ‘El cant dels ocells’ interpretat per músics del Liceu.

A més, un mosaic amb el lema ‘Aquí juguem tots’ i pancartes de l’Espai d’Animació i les penyes ajudaran a transmetre caliu als jugadors. També a l’Estadi es podrà escoltar una versió del Cant del Barça, l’himne oficial del Club, cantada pels fans del Barça que han participat en l’acció que han dut a terme conjuntament el Club i Viber. A més, a la U televisiva, la pantalla de led que voreja en el perímetre de la gespa, es veurà una selecció d’imatges d’aficionats impulsada per una iniciativa de CUPRA.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-LEGANES-min

El rival

El Leganés, però, arriba en un moment complicat. Els homes de Javier Aguirre venen de perdre a casa contra el Valladolid (1-2) i es troben en posicions de descens, així que buscaran una victòria al Camp Nou que els permeti sortir de la part baixa de la classificació.

Posició a la Lliga: 19è (23 punts)
Balanç a la Lliga: 5V-8E-15D
Entrenador: Javier Aguirre
Màxim golejador: Óscar (8 gols)
Exculers a l’equip: Rodri Tarín

Pel que fa als precedents d’aquesta temporada, els culers van vèncer a Butarque a la primera volta per 1-2, amb gols de Vidal i Luis Suárez. A més, van golejar als vuitens de final de la Copa al Camp Nou per 5-0, amb gols de Messi (2), Griezmann, Lenglet i Arthur.

Jordi Alba, baixa per sanció

Pel que fa al conjunt blaugrana, Setién només té la baixa per lesió de Dembélé i per sanció de Jordi Alba, que deixa el seu lloc a la convocatòria a Lenglet. La resta, els mateixos de Son Moix: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo i Monchu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut