Dos mesos de subscripció gratuïta a l'edició digital de El Periódico

Dos mesos de subscripció gratuïta a l'edició digital de El Periódico

Descàrrega del diari imprès i dels seus suplements a través que qualsevol dispositiu, i accés a la seva hemeroteca

Seguint la amb l’objectiu d’ampliar el nombre d’avantatges i promocions destinades als socis del FC Barcelona, l’Àrea Social del Club ha arribat a un acord amb El Periódico de Catalunya gràcies al qual tots els seus socis majors de 18 anys poden disposar gratuïtament de 2 mesos de Subscripció a la seva edició digital.

Passats els dos primers mesos, es podrà cancel·lar aquesta subscripció, o serà renovada automàticament a un preu de 4,99 € al mes sense compromís de permanència.

La subscripció digital a aquest diari permet la descàrrega en PDF, a través de qualsevol dispositiu (ordinador, mòbil o tauleta), de l’edició impresa de El Periódico. També es podran descarregar els suplements On Barcelona, Teletodo, Más Periódico, Más Deporte, XL Dominical, Airbag i Mujerhoy, i, a més, es tindrà accés a l’hemeroteca del diari.

Tots els socis que vulguin més informació o formalitzar per 2 mesos la Subscripció a l'edició digital gratuïta de El Periódico ho poden fer des de l'enllaç següent.

 * En el moment de fer la subscripció gratuïta se li carregarà 1 euro a la seva targeta de crèdit que se li retornarà en un termini no superior a 24 hores. A partir del tercer mes de subscripció se li carregarà, a la mateixa targeta de crèdit, la renovació per només 4,99€/mes. Podrà cancel·lar aquesta subscripció en qualsevol moment.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut