El Barça segueix treballant a València

El Barça segueix treballant a València

Aquest dissabte hi ha hagut doble sessió d’entrenament

El Barça no s’atura en la seva preparació per al debut a la fase final de la Lliga Endesa, que començarà aquest dimecres 17, a les 15.30 h, contra el Joventut de Badalona en el que serà el partit que obrirà la competició.

Els homes de Pesic, que són a València des del dijous a la nit, van fer divendres el primer entrenament a La Fonteta i aquest dissabte s’han entrenat dues vegades a l’Alqueria del Basket, la ciutat esportiva del València.

“Hem de demostrar que som el millor equip”

Víctor Claver, en la primera compareixença telemàtica amb els mitjans informatius, ha comentat com està sent l’adaptació de l’equip a València i també com veu el partit contra la Penya: “Aquesta situació és única i excepcional. Hem de fer un esforç més, estem preparats per tornar a jugar. Els entrenaments aquí, a València, ens ajudaran a estar més concentrats i preparats”.

“El Joventut té intensitat, un gran ritme i serà complicat. Haurem de fer un esforç extra, perquè no juguin a un ritme alt i hem de deixar clar que estem aquí per guanyar. Hem de demostrar que som el millor equip”.

Claver Valencia
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut