La llista de convocats per al retorn de la Lliga

La llista de convocats per al retorn de la Lliga

Quique Setién ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per afrontar la 28a jornada de la Lliga contra el RCD Mallorca (22 hores)

Per fi torna la Lliga! I els homes de Quique Setién es veuran les cares amb el Mallorca de Vicente Moreno en el retorn a la competició. Aquest dissabte, a les 22 hores, el Barça visita el 18è classificat, ara mateix en posicions de descens, però que té la salvació a només un punt. Per al partit contra els balears, Setién ha facilitat aquest divendres la llista de 23 convocats, una de les novetats d’aquesta tornada a la competició.

Així doncs, els noms són els de Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo i Monchu. Queden fora de la convocatòria per sanció Lenglet i per lesió O. Dembélé.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Mallorca. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. En acabar la sessió d’entrenament, els jugadors del primer equip Arthur i Umtiti han rebut l’alta mèdica, i també el migcampista del filial Monchu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut