12 cursos de precedents favorables en partits contra els equips d’Aguirre

12 cursos de precedents favorables en partits contra els equips d’Aguirre

El tècnic mexicà, actual tècnic del Leganés, acumula una estadística negativa davant els blaugranes: 17 derrotes en 23 partits

Aquest dimarts, nou precedent del FC Barcelona contra Javier Aguirre. L’actual tècnic de Leganés, el pròxim rival dels culers, ha registrat 17 derrotes, quatre empats i dues victòries davant el Barça. Uns resultats que conviden a l’optimisme en el pròxim repte dels de Setién en la represa de la Lliga.

17 victòries culers contra el ‘Vasco’

El FC Barcelona - Leganés de la jornada 29 (dimarts 16 de juny, 22 hores) es convertirà en la 24a vegada que el ‘Vasco’ Aguirre s’enfronta contra els barcelonistes: vuit amb l’Osasuna, set amb l’Atlètic de Madrid, quatre amb l’Espanyol i dos amb el Saragossa i dos més amb el Leganés.

La majoria de vegades la Lliga n’ha estat el testimoni; un total de 20 que fins en 14 ocasions han acabat amb els tres punts pels culers. Ara bé, el duel més recent contra els blaugranes és en la Copa 2019/20. Un matx que va acabar amb triomf culer per 5-0 davant el conjunt pepinero. Els altres dos partits copers també es van resoldre desfavorablement per a l’entrenador mexicà. Era el curs 2008/09 i l’Atlètic de Madrid d’Aguirre va caure en les dues eliminatòries de vuitens de final davant un Barça que acabaria proclamant-se campió del torneig del KO.
 
En pocs mots, Javier Aguirre només s’ha endut la glòria en dos duels lliguers. Un com a preparador de l’Osasuna (2-1, temporada 2005/06) i l’altre com a tècnic de l’Atlètic de Madrid (4-2, curs 2007/08).
 
A més a més, les estadístiques anotadores tampoc afavoreixen el de Ciutat de Mèxic. Els elencs comandats pel ‘Vasco’ tan sols han pogut perforar la porteria blaugrana en 17 ocasions, mentre que el Barça ha estat capaç d’anotar 58 gols.

Segon duel Quique Setién vs. Aguirre

Setién i Aguirre solament s’han vist contraposats en les banquetes en un únic partit. Va ser en el 5-0 del Barça al Leganés en els vuitens de final de la Copa 2019/20. Ara en aquest redebut de l’actual lliga, el càntabre voldrà continuar amb la bona ratxa de resultats blaugranes davant els equips dirigits pel mexicà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut