El play-off exprés, a Màlaga entre el 23 i el 30 de juny

El play-off exprés, a Màlaga entre el 23 i el 30 de juny

El Barça-Llevant de quarts de final es disputarà el proper dimarts 23 de juny, amb horari encara per definir

L'RFEF, amb el vistiplau pertinent de les autoritats sanitàries, ha fet oficials les dates i el lloc de celebració del play-off exprés per decidir el títol de Lliga de futbol sala. Serà al pavelló Martín Carpena de Màlaga i tindrà lloc entre els propers 23 i 30 de juny.

El format de la competició serà un play-off de vuit equips, amb quarts, semifinals i final a partit únic i els enfrontaments definits en funció de la classificació en el moment en què es va aturar la Lliga regular. Així doncs, el Barça tindrà com a rival als quarts de final el Llevant en un partit que es disputarà el proper dimarts 23 de juny. I, en cas de passar ronda, es creuaria amb el vencedor del Valdepeñas-Osasuna a les semifinals el dissabte 27 de juny. La final està prevista per al dimarts 30 de juny. Pendents de definir els horaris definitius, tots els partits s’oferiran en directe per televisió a través dels canals Gol, Esport3 i LaLigaSportsTV.

“Millor al juny que al juliol”

El tècnic Andreu Plaza ha valorat la decisió de jugar a finals de juny. “Era millor aquesta opció que la de jugar al juliol, sobretot perquè evitem el risc de perdre els jugadors que acabaven contracte el 30 de juny”, ha explicat Plaza. Sobre el format del play-off, el tècnic avisa que “a un partit tot s’iguala més i ens juguem molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut