Acord per a la renovació de Candela fins al 2022

Acord per a la renovació de Candela fins al 2022

Una de les grans promeses del planter i campiona del món sub-20 ha completat la seva primera temporada amb fitxa del primer equip

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb la jugadora Candela Andújar per a la renovació del seu contracte, fins al 30 de juny del 2022. Properament, quan la situació sanitària ho permeti, tindrà lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte que lligarà la futbolista amb el Club, amb la presència del directiu Xavier Vilajoana.

Candela, de 20 anys, va passar per tots els equips del futbol formatiu del Club abans que, amb 17, el 2017, debutés oficialment amb el primer equip. Des de la present temporada té fitxa de la primera plantilla. En els dos últims cursos, la polivalent extrem o lateral de Barberà del Vallès ha disputat 42 partits, en els quals ha marcat 3 gols.

Considerada com una de les grans promeses de la Masia, Candela Andújar ha estat internacional en totes les categories inferiors d’Espanya i va ser subcampiona del món sub-20 el 2018.

La frase de Candela Andújar

“Estic molt contenta de poder anunciar la meva renovació per dos anys més amb el Barça. Vull agrair moltíssim la confiança que posen en mi perquè pugui seguir creixent, perquè pugui tenir experiència, per agafar minuts i afrontar nous reptes.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut