Lenglet: “Estem preparats per competir”

Lenglet: “Estem preparats per competir”

En una entrevista a Mundo Deportivo, el central blaugrana ha ressaltat el treball de tot l'equip, i també ha parlat sobre noms propis com Messi, Suárez o Dembélé

Clément Lenglet ha pres la paraula. El central blaugrana, en una entrevista a Mundo Deportivo, repassa el retorn al futbol, la petjada del coronavirus en el món de la pilota o com està l'equip, entre altres temes. Quan falten tres dies per al partit entre Mallorca i Barça, que el francès no podrà jugar per acumulació de targetes, el 15 culer arrenca un tram decisiu amb ambició.

El retorn als camps d'entrenament

“Estem contents de tornar a trepitjar el camp, de tornar a veure'ns una altra vegada, perquè han estat dos mesos bastant durs”
 
“Quan estem al vestidor, estem contents i amb ganes de competir”
 
“Ara estem en una situació més 'normal'; es feia molt estrany venir canviats i tornar a casa amb la roba bruta”

mini_Entrenament27052020_pic_2020-05-27entreno78

Dos títols en joc

“Haurem de treballar el millor possible per disputar els dos títols al màxim”
 
“Volem seguir treballant per aconseguir la Champions. Crec que estem bé, és una temporada particular, però treballarem al màxim per aixecar aquests títols”

L'equip

“Fa alguns mesos que estem aturats i per als jugadors que no tenen gairebé vacances aquesta aturada els ha vingut bé. Hem treballat bastant intensament durant aquestes setmanes a la Ciutat Esportiva per tornar a un nivell físic òptim, i crec que ja estem preparats per competir, guanyar partits i endur-nos la Lliga”
 
“Ens falten partits de veritat, però estem preparats físicament i mentalment”

El paper de Lenglet  

“Segueixo treballant per jugar tots els partits. Crec que els partits que he jugat ho he fet prou bé. La meva feina és posar-li difícil al míster, que quan a la nit pensi en l'equip tingui una reflexió difícil de fer”
 
“Estic a gust i encantat d'estar aquí, amb ganes de seguir jugant i guanyar títols. He passat dos anys molt bons i vull seguir en aquesta línia”

Messi

“Està molt preparat per encarar el tram que ve”
 
“A jugadors com Messi, Antoine, Busi... futbolistes que ho juguen tot, també amb la seva selecció, que viatgen molt, el confinament els hi ha vingut bé; han pogut descansar”

Suárez

“Luis ha tingut tot el temps per recuperar-se i fer-ho bé, sense presses. Se'l veu molt bé en els entrenaments i molt a gust amb la pilota. Ens ajudarà moltíssim”

mini_2020-06-05 ENTRENO 91

Dembélé

“No sabem si estarà per al final de temporada, però treballa per estar-hi el més ràpid possible”
 
“Volem que torni ràpidament perquè té un estil que ens ajuda molt quan juga i que és molt diferent del que tenim ara mateix”

Partits amb les grades buides

“És una cosa que no m'agrada molt, però ara mateix és impossible fer-ho amb públic”
 
“Un futbol sense públic és molt diferent d'un estadi ple i amb ambient. Prefereixo jugar amb públic, ni que sigui només una tercera part. Sempre ens ajuda”
 
“Com a visitants ens pot ajudar jugar sense públic, hem perdut bastants punts fora. Però també hem guanyat molts a casa i segur que molts d'aquests punts han estat amb l'ajuda de la nostra afició”

Ser pare

“Tinc una parella que m'ajuda moltíssim i estem encantadíssims de tot el que ens passa”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut