Griezmann:

Griezmann: "M'ha anat bé l'aturada, ara estic al màxim"

El davanter francès parla de la tornada de la Lliga i de diversos temes de l'actualitat blaugrana

Antoine Griezmann ha parlat, en la prèvia de la tornada de la Lliga, sobre diversos temes de l'actualitat blaugrana, en què ha destacat que "el descans m'ha anat bé tant mental com físicament, necessitava descansar i ara estic al máxim". A continuació, repassem les declaracions més destacades del francès:

Retorn de la Lliga

"Tenim moltes ganes de tornar, fa molt que no juguem un partit oficial. Hem preparat bé aquest partit, és important per arrencar bé aquestes 11 finals. En tenim moltes ganes i tant de bo surti bé."

Descans

"A nivell personal em va anar bé l'aturada, necessitava descansar. Feia 5 anys que no tenia tant descans, mental i físicament m'ha anat bé. He pogut gaudir de la família i ara estic al màxim."

Entrenament al Camp Nou

"Va ser una mica estrany sense públic, però era per acostumar-nos a aquest ambient. Va ser bonic poder tornar a jugar al Camp Nou."

Retorn de Suárez

"El Luis és el 9, el golejador, el que marca la diferència en els grans partits al costat de Leo. L'hem trobat a faltar i és una alegria enorme per a nosaltres tenir un jugador d'aquest nivell i segur que ens ajudarà."

Tornada del futbol

"He vist una mica de Bundesliga. Les celebracions sense abraçades són una mica estranyes, però és bonic tornar a veure el futbol."

Liderat

"Tenim les cartes a la nostra mà, cal fer 11 bons partits i així serem campions, estem preparats per guanyar i gaudir."

Rol en l'equip

"Vull ser algú important en l'equip, al camp i fora del camp. Gaudir del futbol i ajudar els meus companys a guanyar tots els partits."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut