El 7 ideal de l’Asobal té color blaugrana

El 7 ideal de l’Asobal té color blaugrana

Pérez de Vargas (porter), Fabregas (pivot), Aleix (extrem dret), Entrerríos (central), Mem (lateral dret) i Àlex Pascual (jugador revelació), han estat premiats com els millors de la temporada 19/20

Aquest dimarts s’han anunciat els resultats de les votacions del #7IdealSacyrASOBAL, els guardons que determinen els millors de la temporada 19/20 en la competició domèstica. En els resultats finals el Barça hi té una àmplia representació, gràcies a l’excel·lent temporada realitzada tot i haver acabat abans d’hora a causa del Covid-19. Fins a sis jugadors blaugranes han estat escollits els millors en les respectives categories.

Cinc d’ells han guanyat les respectives votacions en el 7 Ideal: Gonzalo Pérez de Vargas ha estat escollit el millor porter per cinquena vegada (les darreres quatre de manera consecutiva). El toledà va disputar els 19 partits, i va fer 140 aturades en 327 llançaments (43% d’efectivitat). Per la seva banda, Ludovic Fabregas ha estat el millor pivot, igual que la temporada passada, gràcies al seu domini en atac i en defensa i als 42 gols en 17 partits.

Qui s’estrena és Aleix Gómez com a millor extrem dret. El sabadellenc continua creixent, i s’ha imposat al seu company Víctor Tomàs i als altres competidors en les votacions, gràcies als seus 77 gols en 16 partits. En la posició de central Raúl Entrerríos allarga el seu regnat amb el vuitè guardó (sis consecutius). Aquesta temporada, el ‘9’ del Barça ha disputat 18 partits i ha marcat 41 gols en la Lliga. Per últim, Dika Mem ha tornat a ser escollit com el millor lateral dret per segona vegada, gràcies als 64 gols en 17 partits. El sisè blaugrana premiat ha estat Alex Pascual com a jugador revelació de la competició. El jove extrem va cobrir la baixa de Mortensen durant el primer tram de curs i va exhibir un alt nivell, amb 67 gols en 19 partits.

Els guardonats que han completat el #7IdealSacyrASOBAL han estat Jaime Fernández (extrem esquerre), Gonzalo Carou (defensor) i Manolo Cadenas (entrenador) de l’Ademar de Lleó i Pablo Simonet (lateral esquerre) del Benidorm. Els premis s’entregaran en la gala d’obertura de la temporada 2020/21, quan també es coneixerà el nom de l’MVP del curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut