Acord per a la renovació de Laia Codina fins al 2022

Acord per a la renovació de Laia Codina fins al 2022

Sorgida del planter, en la present temporada ha debutat a la Lliga i a la Champions League i en la següent tindrà fitxa del primer equip

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb la jugadora Laia Codina per a la renovació del seu contracte, fins al 30 de juny del 2022, amb fitxa exclusivament del primer equip. Properament, quan la situació sanitària ho permeti, tindrà lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte que lligarà la futbolista amb el Club, amb la presència del directiu Xavier Vilajoana.

Codina, de 20 anys, va arribar al Barça amb 14 i aquesta temporada ja ha compaginat la dinàmica de primer equip amb actuacions amb el filial. El 13 d’octubre va debutar en Lliga, a Huelva, i quatre dies més tard ho feia a la Champions League.

En el present curs, la defensa gironina ha disputat quatre compromisos de Primera Iberdrola, un de Lliga de Campions i un de Copa Catalunya.

La frase de Laia Codina

“Estic molt contenta d’anunciar la meva renovació i de seguir defensant aquest escut dues temporades més com ho he fet fins ara. Vull agrair a aquest equip la confiança i la oportunitat de seguir gaudint i creixent com a futbolista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut