Confirmats els horaris de les jornades 30 i 31 de la Lliga

Confirmats els horaris de les jornades 30 i 31 de la Lliga

El Barça jugarà contra el Sevilla a domicili el proper divendres 19 de juny, a les 22 hores, i contra l’Athletic al Camp Nou el 23 de juny, també a les 22 h

Ja s'han confirmat dos horaris més del calendari de la Lliga. Si la setmana passada es feien oficials els horaris contra el Mallorca i el Leganés, aquest diumenge ha estat el torn de saber el dia i l'hora que es jugarà el Sevilla – Barça i el Barça – Athletic Club.

El partit contra el conjunt andalús al Sánchez Pizjuán està previst per al proper divendres 19 de juny, a les 22 hores, corresponent a la jornada 30. Dies després es disputarà el Barça – Athletic Club de la jornada 31, al Camp Nou. Aquest duel contra el conjunt basc es jugarà el dimarts 23 de juny, també a les 22 hores.

Quique Setién: "Messi es troba perfectament"

Els horaris s'han fet públics al programa 'El Partidazo de Movistar', minuts abans de tenir en directe a l'entrenador del FC Barcelona, ​​Quique Setién. El tècnic blaugrana, que ja ultima els detalls per al retorn de la Lliga, ha repassat l'actualitat del primer equip. I s'ha referit a l'estat de Leo Messi, de qui ha dit que "ha arrossegat unes petites molèsties però ara ja està perfectament i no crec que tingui problemes per jugar".

També ha valorat l'estat de forma del 'fitxatge' d'aquesta represa, Luis Suárez: "Està francament bé i arriba en un estat de forma molt bo. Dissabte, en el partit d'entrenament al Camp Nou, ho va fer molt bé"

Però, a més, Setién també ha parlat de l'estat de forma de l'equip i de la represa de la Lliga:

  • "Hi ha nervis i tenim ganes de començar. Ens hauria agradat poder entrenar més temps amb tot el grup, però tenim molta il·lusió per començar i acabar el campionat".
  • "Jugar sense públic serà estrany, però quan ets al camp et concentres en el joc. Es notarà, però esperem que no ens afecti en el joc".
  • "Els primers partits a Alemanya van ser diferents i sí que es va veure que faltava una mica de ritme, potser també per la falta de públic. Però a mesura que han passat les jornades he vist que el ritme s'ha semblat molt al que tenien abans. Veurem si passem pel mateix procés o el nivell inicial ja és el bo".
  • "Aquest temps en el qual hem estat aturats ens ha donat per analitzar situacions, per intentar millorar. Especialment per poder transmetre als jugadors el que cal millorar".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut