Víctor Claver:

Víctor Claver: "Jugar sense públic serà una prova mental"

L'aler blaugrana destaca que serà "especial" jugar a València, casa seva, i reconeix que "tenim dues setmanes per guanyar un títol"

El primer equip del Barça ja fa una setmana que està treballant amb contacte -quatre en total- i Víctor Claver ha valorat per al web del Club com ha viscut els diferents canvis en els entrenaments.

De començar treballant en solitari a poder fer-ho en grup com era habitual. L'aler valencià destaca que jugar a la seva ciutat serà "especial, em serà tot més familiar" i també admet que "hem de donar el 100% des del primer dia. Serà molt intens i dur i cal estar concentrats".

A continuació, les frases més destacades:

"Les sensacions han anat millorant. Els primers dies era molt estrany i ara, a poc a poc, tenim entrenaments més reals, amb situacions de partit, i les sensacions són millors cada dia."

"El format és una manera justa perquè es pugui dur a terme en la situació en què estem. Hi ha dos grups i el que s'ha fet abans no serveix per a res, només val el que fem en aquestes dues setmanes i hem de donar el 100% des del primer dia. Serà molt intens i dur i cal estar concentrats."

"És una situació única, mai s'ha viscut. No podem pensar què hauria passat. Tenim dues setmanes per guanyar un títol."

"És especial per a mi jugar a València. Em serà tot més familiar. És la pista on vaig créixer i hi he jugat moltes vegades."

"La motivació del dia a dia serà clau per poder classificar-nos per a les semifinals. Els factors externs que habitualment influeixen, ara no ho faran. Serà una prova mental per a tots jugar sense públic i en unes condicions molt diferents."

"Tots hem fet un esforç a nivell global. Volem acabar la temporada de la millor manera possible i ara tenim una fase final on la gent la seguirà amb moltes ganes. És just que fem aquest esforç per a tota l'afició i també per nosaltres."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut