L’himne, el cantem tots

L’himne, el cantem tots

El FC Barcelona, conjuntament amb la plataforma Viber, convida els aficionats culers a gravar-se cantant l’himne del Barça, que sonarà i es projectarà als videomarcadors de l’Estadi abans i després dels partits

Posar-li veu a l’himne del FC Barcelona i que aquest ressoni per tot el Camp Nou ja no és cap somni. Des d’aquest dimarts, tots els aficionats culers que es gravin cantant l’himne del FC Barcelona i pugin la seva gravació a la plataforma Viber tindran la possibilitat d’aparèixer en el muntatge final que es projectarà als videomarcadors del Camp Nou abans i després de cada partit de Lliga.

D’aquesta manera, el Barça-Leganés del proper 16 de juny (22 hores) és la primera oportunitat per als aficionats culers d’arreu del món de cantar l’himne com si es trobessin, units, al Camp Nou. Tot i jugar sols, el vídeo que s’emetrà pels videomarcadors servirà als jugadors del Barça per sentir-se un pèl més acompanyats per tota l’afició blaugrana.

Cal recordar que el FC Barcelona disputarà un total de cinc partits de Lliga al Camp Nou. Seran contra el Leganés (16 de juny, 22 hores) i contra l’Athletic Club, l’Atlètic de Madrid, l’Espanyol i l’Osasuna, tots aquests encara sense data ni hora confirmades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut