Renovació automàtica del contracte de Lluís Cortés

Renovació automàtica del contracte de Lluís Cortés

S’ha fet efectiva la continuïtat una temporada més del cos tècnic campió de Lliga

Després de la consecució del títol de Lliga, el FC Barcelona comunica que s’ha fet efectiva la renovació automàtica del contracte de l’entrenador Lluís Cortés, així com del seu cos tècnic, per a una temporada més, fins al 30 de juny del 2021. L’acte de la signatura, amb la presència del directiu Xavier Vilajoana, tindrà lloc quan la situació sanitària ho permeti.

El tècnic de Balaguer, de 33 anys, va assumir la direcció de l’equip el gener del 2019 en substitució de Fran Sánchez, de qui havia estat assistent fins llavors. En la seva primera temporada va guiar l’equip fins a la històrica final de la Lliga de Campions, de Budapest. En la segona, el Barça ja ha conquerit la Lliga, la Supercopa d’Espanya i la Copa Catalunya. 

Amb Lluís Cortés a la banqueta, el conjunt blaugrana ha disputat 52 partits, dels que n’ha guanyat 46, n’ha empatat 2 i n’ha perdut 4. En aquest període acumula 181 gols a favor i 27 en contra.

La valoració de Xavier Vilajoana


La valoració de Lluís Cortés

“Estic molt content de compartir la magnífica notícia de que seguirem al capdavant d’aquest projecte. Ha estat un any diferent, una mica estrany, però ple d’èxits. Hem aconseguit guanyar les tres competicions disputades i esperem seguir aconseguint èxits a la propera temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut