Mascaretes amb totes les garanties de seguretat i normatives sanitàries

Mascaretes amb totes les garanties de seguretat i normatives sanitàries

Tres models de mascaretes del Barça reutilitzables i amb una protecció contra la transmissió de la Covid-19 que està garantida fins a 40 rentats

El FC Barcelona ha posat a la venda a través de l’e-commerce de la nova Barça Store del Camp Nou, store.fcbarcelona.com, i a la seva botiga del Passeig de Gràcia, la primera de les sis botigues oficials d’explotació directa que ha obert les seves portes al públic, una oferta de mascaretes protectores disponibles en tres models diferents de disseny exclusiu per als seus socis i aficionats.

Aquestes mascaretes del Barça són un producte impulsat per BLM (Barça Licensing & Merchandising), la societat del FC Barcelona que gestiona el marxandatge del Club. El preu de venda al públic és de 18 euros cada mascareta (cost de 0,45 € per ús), amb un descompte del 10% per als socis. 

Les mascaretes són de producció local, es confeccionen en un taller de Mataró amb cotó 100% ecològic i compleixen totes les garanties de seguretat i normatives sanitàries. Es tracta d’una mascareta higiènica reutilitzable d’ús diari, i la seva protecció contra la transmissió de la Covid-19 està garantida fins a 40 rentats a 60 graus, amb un ús màxim recomanat pel fabricant de 8 hores després de cada rentat. 

Mascaretes higièniques amb certificats

En el mercat existeixen dos grans grups de mascaretes: les sanitàries, que es consideren Equips de Protecció Individual (EPIs) per aquelles persones que treballen amb malalts, o estan en contacte amb ells, i necessiten una protecció més gran, i les higièniques.

El producte que ofereix el Barça forma part del grup de mascaretes higièniques, i dins d’aquest grup, són les catalogades com a reutilitzables. 

Les mascaretes del FC Barcelona no necessiten filtres perquè el mateix teixit utilitzat ja disposa dels certificats necessaris, tant pel que fa al factor de respiració, com al de la resistència a la filtració bacteriana i al nombre d’usos sota unes condicions específiques de neteja en què el teixit manté les seves propietats.

També han superat els assajos de durabilitat respecte a la seva neteja, i disposen de la declaració de conformitat del fabricant seguint la UNE0065, que és la normativa espanyola que regula les mascaretes higièniques reutilitzables.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut