La dada del dia: 46 | Els gols de falta de Leo Messi

La dada del dia: 46 | Els gols de falta de Leo Messi

Repassem tots els gols de falta directa del '10' amb la samarreta del Barça, 52 comptant els de la selecció argentina

Leo Messi és un futbolista total. L'argentí ha anat perfeccionant els seus xuts de falta directa fins a ser un dels millors llançadors del món. Amb la samarreta del Barça ha anotat 46 gols i amb la selecció argentina n'ha marcat sis, un total de 52 gols de falta al llarg de tota la seva trajectòria com a futbolista. Aquestes xifres li permeten liderar la classificació de màxims golejadors en la història de la Lliga des de la temporada 2003-04, amb 35 gols.

A continuació, repassem els 52 gols que ha anotat l'argentí al llarg de la seva trajectòria futbolística:

 

Les seves víctimes preferides

L’Espanyol ocupa la primera posició, amb 6 gols de falta del 10. El segueixen el Sevilla i l’Athletic Club, amb 5, així com l’Atlètic de Madrid i el Celta, amb 3. El Deportivo, el Reial Madrid, l’Almeria, el Betis, el Vila-real i l’Alabès han vist com Messi ha marcat dues vegades de falta contra ells.

Un repte pendent

Una de les fites que Messi encara no ha aconseguit és anotar un hat-trick de faltes. Aixó sí, hi va estar a prop amb un doblet contra el Sevilla, a la final de la Supercopa d’Europa 2015 (5-4), en el partit de Lliga a l’RCDE Stadium contra l’Espanyol del desembre del 2018 (0-4) i, recentment, contra el Celta de Vigo a la Lliga en el mes de novembre del 2019 (4-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut