Ter Stegen:

Ter Stegen: "Haver pogut tenir un nou període de preparació només pot ajudar-nos"

El porter alemany repassa l'actualitat en una entrevista amb el podcast de futbol 'kicker meets DAZN'

La Lliga ja s'està preparant per tornar i, amb ella, els partits del FC Barcelona. Després d'unes quantes setmanes de durs entrenaments, tots els futbolistes tenen moltes ganes que la pilota torni a rodar. Un d'ells és el porter alemany Marc-André Ter Stegen, que ha repassat les conseqüències del descans futbolístic i el retorn de la competició al podcast de futbol 'kicker meets DAZN', a més de parlar del seu futur al Barça.

Represa de la Lliga

"L'aturada no va ser la situació ideal, però haver pogut tenir un nou període de preparació només pot ajudar-nos. Rarament hem estat a un nivell físic tan bo. Mentalment estarem molt més enfocats en els partits que queden".

"Tenim moltes ganes de tornar. A la Lliga estem en una bona posició, però el Reial Madrid no ens donarà res. A la Champions tenim possibilitats de passar ronda i volem aprofitar-les".

Partits sense públic

"Ja vam experimentar això contra el Las Palmas al Camp Nou. És una cosa completament diferent. Ens agrada el suport del públic, perquè és el que fa que el futbol sigui tan grandiós. Jugar sense la nostra gent no és tan atractiu, però la pilota rodarà i és el que ens diverteix".

Renovació

"Quan vam començar les negociacions, va sorgir el tema del coronavirus i ens va semblar que no era la situació ideal per tractar aquests assumptes. La pandèmia és una cosa més important que el futbol i vam decidir posposar la negociació".

"Em sento bé i la meva família està feliç aquí. Tampoc és que estigui sense contracte aquest estiu". (Finalitza el juny de 2022)

Leo Messi

"És un gran futbolista que pot marcar la diferència en cada partit. És una llegenda de l'esport. Estic segur que els rivals no l'han oblidat i no crec que estiguin molt contents d'haver de mesurar-se de nou a ell".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut