Lenglet:

Lenglet: "Serà un nou campionat d'11 partits"

El central francès ha repassat tota l'actualitat blaugrana, afegint que "després de l'aturada tot torna a zero i hem de tornar a guanyar partits"

Clement Lenglet ha parlat aquest diumenge al 'Partidazo de Movistar' de Vamos, explicant que "l'equip físicament està bé, hem fet una bona feina també a casa". A continuació, repassem les declaracions més destacades del central francès:

El campionat de Lliga

"No té res a veure, és com un nou campionat de 11 partits. Ens caldrà treure el màxim de punts possibles per guanyar, després de l'aturada tot torna a zero i hem de tornar a guanyar partits. El Madrid i la resta d'equips segur que hauran treballat bé també".

Els entrenaments

"Físicament estem bé, hem fet feina a casa. Per a molts jugadors que no hem tingut vacances durant aquests últims anys ens ha vingut bé per poder treballar físicament".

"També hem tingut més temps per recuperar i descansar, jugadors com Messi o Griezmann gairebé mai tenen vacances, sempre han de jugar el Mundial, la Copa Amèrica, Eurocopa... ara han tingut temps per descansar".

Canvis en el format

"Als jugadors en general els anirà bé els cinc canvis. Ja veurem amb el temps si ens va bé a nosaltres o no. Són molts viatges, 11 partits en un mes...".

"Lesions? Sabem que arriscarem molt. Tants partits, amb la calor, després de l'aturada... hem de preparar-nos de la millor manera possible per evitar les lesions".

"Estic sancionat per al pròxim partit a Mallorca, però jo refereixo jugar a la nit sempre".

Jugar sense públic

"No ve bé a ningú jugar sense públic. A tots ens agrada jugar amb gent, amb afició, però hem d'acceptar-ho. Però volem que el públic torni com més aviat millor".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut